La Secretaria d’Estat de Funció Pública publicarà demà, 14 de gener, l’oferta de la promoció interna per proveir 20 places per als llocs de treball, de personal tècnic d’Ensenyament, adscrit al Departament d’Escola Andorrana i Formació Andorrana del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior. Actualment aquestes places estan ocupades per personal eventual.

Els llocs de treball que es posen a disposició de promoció interna corresponen a 4 places de mestre especialista en llengua anglesa, 5 places de professor d’anglès, 5 places de professor de francès, 4 places de professor de matemàtiques i 2 places de professor de ciències físiques i de la natura.

En l’actualitat el Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior compta amb més de 200 places ocupades per personal de caràcter eventual. Aquestes places cobreixen les necessitats associades a fluctuacions demogràfiques de l’alumnat així com baixes, excedències i altres eventualitats lligades a la gestió d’un equip de més de 900 professionals. Els eventuals representen un 20% de la plantilla adscrita a Ensenyament. El Govern, a través del ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, ja va anunciar la voluntat de corregir progressivament aquesta situació durant la present legislatura, consolidant llocs de treballs de professors de diferents matèries i convocant altres places en funció de com es desenvolupi el model de batxillerat, la formació professional o la carrera professional relacionada amb la Llei d’educació.

Les convocatòries de promoció interna seguiran el que estableix la Llei de funció pública, realitzant-se primer un concurs oposició de promoció interna seguida d’una convocatòria d’edictes externs.

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada