Els consellers de PS+Independents a la minoria del comú d’Encamp, Joan Sans i Pere Marsenyach, han entrat a tràmit una pregunta sobre les mesures que s’han pres al passeig de Mojácar per garantir la seguretat dels vianants després de l’incident ocorregut fa uns dies amb el despreniment d’una de les baranes que hi ha al cantó del riu. Sans i Marsenyachvolen que la majoria doni aquestes explicacions durant la sessió de la corporació que se celebrarà aquest dijous i ha alertat del mal estat en què es troben alguns dels trams d’aquesta via que enllaça la zona del Complex Esportiu amb les Bons.

En l’escrit, els representants de PS+I al ple del comú recorden que “el 16 de juny es va despendre una tanca d’un dels trams oberts del passeig de Mojácar”. En l’incident, un nen que es trobava repenjat va estar a punt de caure al riu i només ho va evitar un familiar que el va poder subjectar i evitar així que les conseqüències fossin més greus. Sans apunta que “des del departament encarregat de les obres públiques es va procedir de manera immediata a la reparació de la tanca, però aquell tram es va reobrir al públic l’endemà mateix”. Per això, els consellers de PS+I demanen a la majoria comunal “quines mesures de seguretat s’han pres per garantir la seguretat dels vianants del passeig”.

Sans ha alertat que, ara mateix, “sembla que no hi ha cap informe que garanteixi la seguretat”. A més, ha posat en relleu que la situació del passeig de Mojácar és preocupant, sobretot en alguns dels seus trams. “Sabem que hi ha un projecte futur, pendent d’adjudicar, de renovació. Entenem que caldria executar i prioritzar la fase que hi ha davant del Complex que és la que està més malmesa”, ha reclamat. Per a PS+I, s’ha d’actuar amb urgència per “no donar la sensació de deixadesa a la qual aboquem alguns racons de la parròquia”.

(Text i foo: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada