ps2El Partit Socialdemòcrata ha donat a conèixer públicament l´acord programàtic amb els Verds i Iniciativa Ciutadana per concórrer en els propers comicis i treballar plegats durant 4 anys. La coalició, que té com a eslògan “Junts”, reitera que tenen prou capital humà per presentar candidatures territorials a les set parròquies.

Per primera vegada, el PS ha arribat a un acord amb dos partits d´àmbit nacional, Verds i Iniciativa Ciutadana, per anar plegats a les eleccions. L´objectiu d´aquesta coalició és ampliar les possibilitats de les forces progressistes i per aquest motiu el seu eslògan és “Junts”. En les properes hores tenen previst tancar la llista nacional i les set candidatures territorials, objectiu que veuen molt factible.

Pere López, primer secretari PS ha avançat que “haurem d’esperar el dijous al matí però el nostre escenari de treball a data d’avui és que intentarem ser alternativa de progrés, amb la voluntat de construir un projecte gran i sòlid, a les tres parròquies”,

El partit Iniciativa Ciutadana, que va sorgir fa tres anys, aportarà diversos candidats per a la contesa electoral.

Sergi Ricart, president Iniciativa Ciutadana ha explicat que: “hi ha molta por per part de la gent, sobretot pel que fa als que treballen a la privada, de perdre la seva feina o gent que treballen al Govern o als comuns que treballen de manera temporal. No volen sortir perquè se’ls podria acabar aquesta temporalitat. Amb la qual cosa, els membres que tenim ara que vulguin i puguin sortir a la llum som cinc”.

Des dels Verds es considera, però, que el més important és aquest acord programàtic i no els noms que aniran a les llistes.

Juli Fernández, copresident Verds ha manifetsta que: “entre tots acabarem de triar tot, perquè anem tots junts. El que no hem fet és medir el pes de cadascuns sinó els punts d’entesa”

Els partits que han signat l´acord mantindran, però, les seves estructures independents de funcionament.

4 comentaris

  1. Qualsevol cafre és millor que aquests de DA, és cert. Però també és cert que ficar aquesta gent al nostre parlament és un descrèdit per a les institucions. Si el PS el millor que pot oferir és el López i a sobre s’hi han d’afegir aquests que es fan dir verds però l’únic que volen és una cadira i un sou (com es va veure a la Massana amb la filla de la Lozano, pactant amb la dreta pura tal i com s’ha demostrat aquests dies davant del suport obert als lliberals), si això és el millor que poden oferir, millor quedar-se a casa. Realment aquesta gent fan por. I fan por perquè no tenen vergonya de pactar amb qui sigui a canvi d’un sou que no guanyarien en el seu àmbit privat i perquè enlloc d’estimar-se Andorra, el que pretenen és espanyolitzar-la.

  2. Josep Molta Por, vosaltres trenquils a votar com sempre a veure si algú us fa un regal a voslatres o la familia, qualsevol cafre es millor que els 28 que hem tingut els ultims 4 anys, i que vosaltres vareu votar…..aneu a donar clases de Politica als Mitings del PP

  3. El Lópes fent l’ullet als consellers i la Lozano comentant el seu tallat de cabell enmig d’una sessió parlamentària. Ai mare meva! Això no pot ser de cap manera. No entenc ni com aquesta gent pot arribar a presentar-se

  4. Dubtava entre PS i SDP, però per evitar que els verds entrin al Consell, ja ho tinc més que clar. No sé en quin moment el PS va començar aquesta deriva cap a l’extrema esquerra però són realment perillosos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada