PS i Independents d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany aposten per unir esforços en favor del ciutadà

La candidatura del Partit Socialdemòcrata i Independents d’Andorra la Vella i d’Escaldes-Engordany han realitzat un acte conjunt per demostrar que les coses es poden fer conjuntament, sobretot per un major benefici del ciutadà. “És una necessitat que el Comú d’Escaldes-Engordany i el d’Andorra la Vella treballin conjuntament, no ho podem entendre d’una altra manera”, ha manifestat la candidata a cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili. En aquest sentit, la cap de llista d’Andorra la Vella de PS i Independents, Dolors Carmona, ha exposat que “és important crear sinergies”, “fer un projecte en conjunt pot afavorir que sigui molt més ambiciós i que es puguin fer esdeveniments de gran format i a un altre nivell”. De la mateixa manera, Gili ha defensat que “treballar conjuntament ens permet fer les coses molt millor, que al final reverteixen per tots els ciutadans de les dues parròquies i, evidentment, de tot el país”.

D’aquesta manera, s’opta per fer coses conjuntament, sense perjudici que es puguin organitzar activitats a una parròquia o a l’altra, “però sempre utilitzant sinergies i recursos per anar tots en la mateixa direcció” segons Gili. El mateix per a Carmona: “som les dues parròquies centrals, i el que és important és que, tant el ciutadà d’Escaldes-Engordany com el d’Andorra la Vella i com el turista, pugui apreciar que es va a la una i que hi ha col·laboració, que l’oferta pot ser molt més gran si unim forces i fem activitats complementàries”.

Així, les dues candidates aposten per unir esforços i sinergies, però també per deixar enrere rivalitats parroquials. “Nosaltres optem per mancomunar els serveis, però a la vegada al que optem és a evitar el que són enveges i comparacions odioses entre parròquies, perquè això no aporta res, al contrari, aporta malestar i despeses”, ha manifestat la candidata a cònsol major per a la parròquia d’Andorra la Vella. En el mateix sentit, la candidata per liderar el Comú d’Escaldes-Engordany ha assegurat que l’aposta és a “no perdre energia de manera absurda per rivalitats que ningú les entén i que no tenen cap sentit quan estàs al servei del poble.

Les dues candidates han rebut el suport de sis consellers generals, tres d’Andorra la Vella -Pere López, Joaquim Miró i Roger Padreny- i tres d’Escaldes-Engordany -Susana Vela, Jordi Font i Carles Sanchez-, en l’acte celebrat aquest migdia al vial de la Unió, a més dels corresponents companys de candidatura.

TOTES LES NOTÍCIES