ps-1Pere López, primer secretari del PS, ha informat que en la trobada que va mantenir ahir amb el cap de Govern van acordar que els presidents dels grups parlamentaris demòcrata i socialdemòcrata intentaran arribar a acords sobre quatre grans eixos bàsics, en especial, la llei de l’IRPF.

El PS s’abstindrà en la votació de l’IRPF si no canvia l’actual redactat. Tenint en compte que la intenció dels socialdemòcrates és donar el vistiplau a aquest projecte legal, mantindran trobades amb els demòcrates per intentar consensuar el text, que es votarà el 24 d’abril.

A banda, també volen arribar a acords amb DA en la llei de bases d’ordenament tributari i trobar una solució a l’IGI bancari. Finalment, han assegurat que sobre la delimitació de competències dels comuns, el pacte hauria de ser entre forces parlamentàries.

A més, el PS vol implicar-se més en les relacions d’Andorra amb la Unió Europea. Finalment, López ha declarat que la liquidació dels comptes del 2013 els dóna la raó, ja que mostra com els bancs van aportar a les arques públiques 20 milions d’euros menys que el 2012.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada