Les proves del Graduat en segona ensenyança per a candidats lliures de més de 16 anys se celebraran el 30 de setembre i del 3 al 5 d’octubre.

S’hi poden presentar totes les persones establertes legalment al país –andorrana o resident– i les persones andorranes no residents de més de 16 anys.
Per obtenir el Graduat en segona ensenyança, el candidat s’ha de presentar, si ho desitja en convocatòries diferents, a totes les proves establertes tant orals com escrites de les assignatures següents: llengua catalana, llengua castellana, llengua francesa, matemàtiques, ciències físiques i de la natura, ciències socials, i Informàtica.

Es recorda que el candidat es pot inscriure a més d’una convocatòria d’exàmens sense tenir l’obligació de presentar-se a tots els exàmens corresponents. En aquest cas, se li conserven durant tres anys les notes de les assignatures de què s’ha examinat.Les persones interessades a presentar-se a les proves s’hi han d’inscriure en el període comprès entre el 31 d’agost i el 22 de setembre del 2017, ambdues dates incloses, al Servei de Tràmits de l’edifici administratiu del Govern.

Per fer efectiva la inscripció, cal omplir la sol·licitud específica (J1T002) i satisfer la quota de 3,32 euros per a cadascuna de les assignatures. A més, les persones no andorranes han d’adjuntar una fotocòpia del document d’identitat i una fotocòpia de la targeta del Servei d’Immigració.Totes les proves escrites i orals tindran lloc al Centre de Formació Professional (ctra. d’Os de Civís, s/n, Aixovall).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada