Prova aquesta plataforma d’exercici i tonifica’t molt ràpid

Pàgina web de Sersana
Pàgina web de Sersana

Abans que comencés la pandèmia un dels meus llocs favorits  era anar al gimnàs, perquè prenia moltes classes tant de ball, ioga i força. Quan vam començar la quarantena m’agradava no fer res, però a mesura que passava volia reprendre l’exercici. La meva mare em va comentar que estaven fent classes gratis a Instagram d’exercici i just era a la pàgina de SERSANA.

SERSANA és un mètode creat per Lety Roman, ella és ballarina professional i va ballar amb artistes com Mariah Carey i Ricky Martin. El mètode SERSANA és un entrenament funcional per treballar el cos de manera intel·ligent, progressiva, segura i efectiva. Quan vaig començar fer els exercicis de debò el primer dia recordo que vaig acabar molt cansada, però amb aquesta sensació que volia seguir, perquè els resultats els comences a veure molt ràpid.

Puc assegurar que feia 5 cops a la setmana una hora de classe i de veritat vaig baixar de pes i els braços se’m van començar a marcar.

Després van llançar la plataforma de SERSANA HOME. Aquí tens accés a les classes preferides de Sersana des de la comoditat de casa teva i pots fer-les a l’hora que vulguis.

Els vídeos estan dividits per nivells, on podràs triar l’opció de principiant, intermedi o avançat, amb classes de SBM, Tone, Sweat, Energy Mat, Energy Sculpt i STN4, a més de challenges i intensius amb programes alimentaris i objectius que canvien per temporada . Us asseguro que quan em vull posar en forma i sempre que em diuen vull baixar de pes, recomano SERSANA, perquè els juro que fins i tot et tornes més resistent.

Per exemple, jo la veritat faig una mena de ball que és SWEAT o faig el famós SBM on treballes tot el cos. Però hi ha diferents programes un és SERSANA+ (per a persones que són de la tercera edat o adults grans que volen començar a fer exercici), INTENSIU LEVELS (classes per pujar de nivell, millorar la teva condició física i tonificar), MAMA (classes enfocades per a les etapes de l’embaràs i postpart), Colab (programa creat amb algun trainer).

Font: mujerde10.com

TOTES LES NOTÍCIES