Protecció Civil preveu que la neu arribi aquest diumenge fins a Sant Julià

El director de Protecció Civil, Francesc Areny, ha assenyalat que la cota de neu actual, que és de 1.200 metres, anirà baixant durant aquest dissabte a la nit i diumenge per arribar a Sant Julià de Lòria. El servei de meteorologia del Govern, per la seva banda, ha informat al seu web que la cota de neu se situarà als 1.000 metres.

‘La previsió és que continuï nevant aquest dissabte, sobretot a la matinada, i que vagi baixant la cota i que pugui arribar una mica de neu fins a Sant Julià’, ha dit Areny.

Durant aquest dissabte s’han complert les previsions i només ha estat obligatori portar cadenes a la CG2 i a la CG3 a Encamp i La Massana. També s’ha mantingut l’accés tancat a França pel Pas de la Casa.

‘S’ha anat complint la previsió. Pel dissabte s’havia dit que plouria a cotes altes i a mitja tarda aquest límit de pluja neu ha anat baixant de cota’, ha explicat Areny.

Pel que fa al tancament de l’accés des de França, Areny ha assegurat que segurament es mantindrà aquest diumenge i que dependrà de com es desenvolupi la meteorologia, però que ja s’han produït esllavissades durant aquesta setmana a l’Ariège, que ha patit fortes nevades.

TOTES LES NOTÍCIES