El  Departament de Protecció Civil ha convocat un concurs adreçat als escolars per tal de trobar nom a la mascota del departament i així fer conèixer el personatge entre la població més jove.

Un total de 9 escoles dels tres sistemes educatius, i 31 classes d’aquests centres de segona ensenyança, participaran al concurs que té com a finalitat que siguin els escolars els qui decideixin el nom d’un personatge que es vol donar a conèixer per acostar els consells de protecció civil a la ciutadania.

El concurs s’ha donat a conèixer a tots els centres participants i els alumnes podran fer les seves propostes fins el 25 de maig. El concurs estableix que cada classe podrà proposar dos noms que hauran de complir amb els criteris de ser “curts i divertits” i fer referència a algun element característic d’Andorra o de la protecció civil.

El nom que resulti triat pel jurat comportarà un premi per a l’escola (un desfibril·lador), un altre per a la classe, que serà una sortida a Naturlandia, i un premi per a cada alumne, que consistirà en un equip de protecció civil i una farmaciola de la Creu Roja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada