consell infants escaldes 1

Els infants han estat avui els protagonistes al comú d’Escaldes-Engordany. Alumnes de les quatre escoles de la parròquia han presentat els projectes relacionats amb la natura i el medi ambient. En aquesta ocasió, una de les propostes, la identificació de les especies al circuit de natura d’Engolasters, s’ha ideat amb la incorporació de les darreres tecnologies.

Alumnes de les quatre escoles de la parròquia han participat en una nova sessió del Consell d’infants d’Escaldes-Engordany. Cada escola ha treballat un dels projectes que s’havien previst el curs passat i que ara es faran realitat. Es tracta de fer un hort amb la col·laboració dels padrins, escollir els arbres i els jocs del Clot d’Emprivat i el Prat del Roure, i identificar les espècies del circuit de les fonts d’Engolasters, una proposta, aquesta última, que inclou la creació de codis QR.

Des del comú s’han felicitat per la participació dels estudiants. Creuen que és important la implicació dels més petits en els projectes que els afecten.

Núria pons, consellera d’infància: “Hi ha hagut molta participació dels nens perquè era el dia d’exposar tot el treball que han fet i fer arribar al Comú com han quedat els projectes”.

Els projectes es posaran en marxa entre juny i setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada