justiciaEl Consell de Ministres ha decidit prorrogar el termini per a la presentació d’ofertes al concurs d’idees nacional per redactar el projecte de la nova Seu de la Justícia. El passat 24 de setembre, el Govern va aprovar aquest concurs, posant com a data límit per a la presentació de propostes el 17 de novembre. La nova data serà el pròxim 1 de desembre, amb l’objectiu de poder adjudicar la redacció del projecte abans que finalitzi aquest exercici pressupostari 2015.

El Col·legi Oficial d’Arquitectes d’Andorra (COAA) havia demanat al Govern que es prorrogués el termini de presentació de propostes fins al 10 de desembre, atenent al fet que es tracta d’un concurs d’elevada dificultat tècnica, per a un edifici de grans dimensions i que la preparació de propostes coincideix en el temps amb l’elaboració de propostes per a un altre important concurs d’idees arquitectònic (la reforma i ampliació de l’edifici d’Andorra Telecom de l’Avinguda Meritxell) pel qual la data límit de presentació d’ofertes és el 24 de novembre.

D’aquesta manera, el Govern ha prorrogat en la mesura que ha estat possible el termini per presentar propostes, de manera que es pugui comptar amb un termini de 15 dies per a l’anàlisi d’aquest projecte de gran complexitat i que requerirà la deliberació d’un jurat de composició transversal.

Cal recordar que el concurs nacional d’idees preveu la presentació de projectes per a la construcció de la nova Seu de la Justícia, ubicada a la unitat d’actuació del Prat del Rull d’Andorra la Vella, a la Baixada del Molí núm. 2. La superfície aproximada d’aquesta parcel·la és d’uns 2.600 m2 i quedarà totalment urbanitzada amb l’execució dels vials en tot el seu perímetre.

El guanyador del concurs rebrà un premi de 20.000 euros i, en el cas que el Govern ho consideri oportú, també podrà ser el responsable de la redacció del projecte i direcció d’obres. En aquest cas la quantitat abonada en concepte de premi es restarà dels honoraris corresponents a la redacció del projecte.

El concurs també inclou un segon i tercer premi de 10.000 i 5.000 euros, respectivament, que reconeixeran també la tasca dels professionals que concursin i que presentin uns projectes mereixedors d’aquesta consideració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada