Pròrroga de la promoció “Quota d’entrada gratuïta” als Serradells

El Centre Esportiu Serradells prorroga l’a oferta especial d’abonar-se sense quota d’entrada fins al 31 de desembre del 2012. El departament d’Esports va aconsegui 137 noves adhesions a les instal·lacions en els tres dies de durada de la Fira d’Andorra la Vella, el que considera com un èxit el Comú.

Així, totes les persones que desitgin inscriure’s el centre esportiu de la parròquia podran fer-ho aprofitant l’ocasió de la gratuïtat de la quota d’entrada.

El mes d’octubre es va estrenar el Pàdel Club Serradells amb l’obertura d’unes noves i flamants instal·lacions esportives que comprenen, actualment, 4 pistes de pàdel cobertes. Per al 2013 hi ha la previsió d’inaugurar dues noves pistes; Una pista de Tennis coberta i una cinquena pista de Pàdel, també coberta.

 

Fitness Serradells – Promoció i noves classes dirigides

Promoció “Fitness 3×2” per als nous abonats – Durant tot el mes de novembre 2012 la Secció de Fitness del Centre Esportiu dels Serradells ofereix la possibilitat a totes les persones que s’hi inscriguin de participar a les sessions durant tres mesos i de només pagar-ne dos.

Igualment, s’ha posat en marxa uservei de classes dirigides de Fitness amb la incorporació de nou professorat.

 

Nou servei de Restauració

Des d’aquesta setmana hi ha un nou servei de restauració a la segona planta del al Centre Esportiu dels Serradells, a càrrec de l’empresa El Rebost del Padrí. S’hi ofereix servei de Bar, Restauració i Bolera.

Els abonats gaudeixen d’un 10% de descompte en les consumicions.

Els usuaris del Centre Esportiu dels Serradells disposen de mitja hora gratuïta d’estacionament a l’aparcament del centre o poden utilitzar la Línia 2 del Bus Comunal “la Comella – Serradells”, de les 07.00 hores a les 21.30 hores.

 

1 comentari

  1. Ah,molt bé,per si no estava saturada ja l’afluència al centre,137 noves incorporacions…anar al gimnàs qualsevol dia a les 17.00 fot fàstic,andorra televisió ho hauria de gravar un dia…de país del tercer món!

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES