Prop de 500 persones s’aplegaran en el 24è Campionat Nacional de Petanca

Els aficionats a la petanca tenen una cita aquest cap de setmana al Prat de la Ribera, amb el Gran Premi Comú de la Massana-Principat d’Andorra, a càrrec del Comitè organitzador Nacional de petanca, amb el suport del Comú i el Quart de la Massana, la Federació de Petanca d’Andorra i el Club de Petanca la Massana.

Es tracta d’un campionat d’alt nivell, que porta grans jugadors tant de França com d’Espanya i Andorra. Es preveu, com en anys anteriors, la participació d’uns 500 jugadors, a més del nombrós públic que es congregarà al Prat de la Ribera per veure la competició.

Les inscripcions es poden fer el mateix dia d’inici del torneig, dissabte 4 d’agost, fins a les 14 h. El Comitè organitzador ha preparat tres concursos diferents.

A les 14.30 h començarà el concurs en tripletes per grups, amb partides ininterrompudes, després dels 1/16ès jugats. La dotació econòmica del premi anirà en funció del nombre final d’inscripcions.

A la tarda, a partir de les 18 h, hi haurà el segon concurs complementari, amb una dotació de 2.000 euros.

Al dia següent, diumenge, 5 d’agost, es reprendrà la competició, a partir de les 9 h, amb el concurs en dobletes per grups. En aquest cas el premi serà de 1.000 euros.

Tots els finalistes s’enduran un trofeu.

(Foto: Comú de la Massana)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.