Prop de 500 inscrits en tres setmanes pel repte ‘El Grifone dels Pirineus’

grifoneEl projecte Buscant el Grifone dels Pirineus ja ha rebut la inscripció de prop de 500 candidats en només 3 setmanes. Segons la firma urgellenca Grifone, impulsora del repte, la xifra supera totes les expectatives inicials.

El nombre d’aspirants podria incrementar-se encara ja que el termini per apuntar-s’hi finalitza el 30 de desembre. El dia de presentació oficial, la web del concurs es va col·lapsar i va haver de migrar a un servidor especial. Des d’aleshores, ha rebut unes 4.500 visites diàries i ha sumat 14.000 fans a Facebook. Les candidatures, de les quals 61 corresponen a dones, estan treballant ara per aconseguir el màxim possible de suports.

El primer tall del concurs es produirà el 30 de desembre, quan les 25 propostes més votades passaran a una segona volta on un jurat valorarà el candidat més idoni per viure l’experiència i comunicar l’aventura a través d’un bloc de viatge i les xarxes socials que es posaran a la seva disposició .

El Grifone dels Pirineus proposa a la persona escollida fer un viatge de quatre mesos arreu dels Pirineus i explicar absolutament tot allò d’interessant que trobi pel camí, des de les activitats a la muntanya fins als costums i tradicions de cada vall, passant per iniciatives emprenedores, indrets naturals i competicions esportives.

El guanyador disposarà de 6.000 euros per a les seves despeses i de tot l’equipament necessari, que inclou una autocaravana, un ordinador, un GPS, un rellotge multifunció, una bicicleta i tota mena de material de muntanya.