grifoneEl projecte Buscant el Grifone dels Pirineus ja ha rebut la inscripció de prop de 500 candidats en només 3 setmanes. Segons la firma urgellenca Grifone, impulsora del repte, la xifra supera totes les expectatives inicials.

El nombre d’aspirants podria incrementar-se encara ja que el termini per apuntar-s’hi finalitza el 30 de desembre. El dia de presentació oficial, la web del concurs es va col·lapsar i va haver de migrar a un servidor especial. Des d’aleshores, ha rebut unes 4.500 visites diàries i ha sumat 14.000 fans a Facebook. Les candidatures, de les quals 61 corresponen a dones, estan treballant ara per aconseguir el màxim possible de suports.

El primer tall del concurs es produirà el 30 de desembre, quan les 25 propostes més votades passaran a una segona volta on un jurat valorarà el candidat més idoni per viure l’experiència i comunicar l’aventura a través d’un bloc de viatge i les xarxes socials que es posaran a la seva disposició .

El Grifone dels Pirineus proposa a la persona escollida fer un viatge de quatre mesos arreu dels Pirineus i explicar absolutament tot allò d’interessant que trobi pel camí, des de les activitats a la muntanya fins als costums i tradicions de cada vall, passant per iniciatives emprenedores, indrets naturals i competicions esportives.

El guanyador disposarà de 6.000 euros per a les seves despeses i de tot l’equipament necessari, que inclou una autocaravana, un ordinador, un GPS, un rellotge multifunció, una bicicleta i tota mena de material de muntanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada