Prop de 2.500 persones ja han signat per la rotonda de la N-260 a Montferrer

Els veïns de Montferrer i l’AMPA de l’Escola Els Agols ja han recollit prop de 2.500 signatures per demanar al Ministeri espanyol de Foment la construcció d’una rotonda a la carretera N-260, a la cruïlla de la Trobada.

El nombre de firmes recollides ha augmentat de manera exponencial durant els darrers dies, quan la campanya s’ha estès a comerços, entitats i institucions de la Seu d’Urgell, entre els quals hi ha els estudis de RàdioSeu. L’acció té el suport de l’Assemblea Social, que fa extensiva la petició a la rotonda pendent de construir a Castellciutat.

Segons els promotors, tot plegat demostra que els veïns de la Seu també estan preocupats per la perillositat de la N-260. La plataforma veïnal ha programat una reunió amb l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, dins de l’objectiu de sumar el màxim possible de suports per exigir a Foment que acceleri l’execució de les rotondes previstes a la zona.

Paral·lelament, aquest diumenge a la tarda s’ha fet un nou tall de carretera de 15 minuts a la cruïlla de Montferrer, que ha provocat llargues cues, especialment en direcció sud.

Diumenge de cues

En aquest sentit, durant la jornada quasi totes les vies de sortida del Pirineu van registrar problemes de trànsit per l’afluència massiva d’esquiadors, al final d’un cap de setmana excel·lent per a les estacions. La via més congestionada van ser novament la C-16, entre el túnel del Cadí i Berga, però també hi va haver problemes a la C-14 a Organyà, a la N-145 fins a la Seu i a la C-17 fins a Ripoll.

TOTES LES NOTÍCIES