Prop de 2.000 joves assisteixen a la Setmana de Cinema Espiritual

cinema-espiritualAls cinemes Illa Carlemany d’Escaldes-Engorday, durant tota la setmana del 7 a l’11 de novembre s’han projectat les pel·lícules que enguany eren ofertes dins la Setmana de Cinema espiritual, organitzada per la Delegació d’Ensenyament i l’Arxiprestat de les Valls d’Andorra: “Little boy” i “Si Déu ho vol”.

El dia 10 de novembre va tenir lloc la projecció més oberta de “Francisco: El Padre Jorge” que és una pel·lícula argentina biogràfica del Papa Jorge Mario Bergoglio, estrenada el setembre de 2015, i que és escrita i dirigida per Beda Docampo Feijóo. A la projecció hi va ser present l’arquebisbe Joan-Enric Vives, acompanyat per Mn. Pepe Chisvert, conductor de la Setmana de cinema espiritual, i els mossens de les parròquies d’Andorra, amb un nombrós públic que omplia el cinema. Abans de començar van dirigir la paraula i van animar els espectadors a gaudir del cinema com a art actual, i a veure-hi la dimensió espiritual.

En total han estat 1.858 alumnes de tot Andorra, de les Escoles dels tres sistemes i també de la Seu d’Urgell i altres pobles de l’Alt Urgell que han participat en les diverses projeccions de les pel·lícules amb fons espiritual ampli. 

Text i foto: Bisbat d’Urgell