El Comú de la parròquia d’Andorra la Vella informa de l’assistència a la Fira de Mollerussa que se celebrarà el dies 16, 17, 19 i 19 de març.

La parròquia d’Andorra la Vella hi serà present amb un estand de promoció que serà atès per dues tècniques informadores de l’Àrea de Turisme. L’estand institucional, situat just enfront de l’entrada principal del recinte, tindrà unes mides de 6 metres per 3 metres on s’hi atendrà totes les persones que desitgin rebre informació turística del territori d’Andorra la Vella.

En el marc de l’estreta col·laboració que s’ha establert entre la vila d’Andorra i la ciutat de Mollerussa, que es va iniciar mitjançant el conveni d’intercanvi referent al Concurs de Vestits de Paper, enguany Mollerussa també tindrà instal·lat un estand a la Fira d’Andorra la Vella.

Andorra la Vella promocionarà tots els atractius de la Parròquia a la 141a. Fira de Sant Josep de Mollerussa, una de les fires més importants de les que es fan a Catalunya.

El cònsol menor i conseller delegat de Promoció Econòmica, Jordi Ramon Minguillon, assistirà a l’acte oficial d’inauguració de la Fira de Sant Josep, en representació de la corporació, el dissabte 16 de març a les 11.00 hores, al centre cultural de la localitat; acte que serà presidit pel Conseller d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Pelegrí.

A continuació, les autoritats faran un visita al recinte firal guiats pel president de la Fira,Marc Solsona i el director, Poldo Segarra.

L’estand institucional de Turisme del Comú d’Andorra la Vella romandrà obert a l’atenció al públic des del matí del dissabte 16 fins al vespre del dimarts 19 març, dia de Sant Josep.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada