El Comú d’Andorra la Vella informa de la presència, per primera vegada, a la Fira de Lleida – Fira Agrària de Sant Miquel -, els dies 26, 27, 28 i 29 de setembre – d’una representació del Departament de Promoció Econòmica, i l’emplaçament d’un estand promocional, de 48 metres quadrats – situat a la zona institucional -, que serà atès per dues persones – tècniques de Turisme -, en el qual s’atendrà el públic interessat i s’hi distribuirà tota mena d’informacions referents als atractius i llocs turístics de la Parròquia, sobre allotjaments, restauració, càmpings i de l’Alberg la Comella, així com material de manifestacions culturals, de recorreguts de Natura i de Comerç.

També s’hi facilitarà material promocional de les estacions d’esquí i de diverses instal·lacions turístiques de tot el país i s’obsequiarà els visitants amb bolígrafs, llapis i bosses, impresos amb la Marca Turística “Andorra la Vella – Capital dels Pirineus”.

S’ha previst un acte de recepció als mitjans de premsa, la tarda del primer dia de Fira, amb la presentació “Destí: Andorra la Vella”.

L’assistència a la Fira de Sant Miquel és fruit dels treballs i acords presos entre el Comú de la Parròquia i l’Ajuntament de Lleida, en la Cimera bilateral per al foment d’intercanvis en Cultura, Economia i Turisme, celebrada el setembre del 2012.

A l’acte inaugural de la 59a Fira Agrària de Sant Miquel, presidit pel ministre d’Agricultura i Alimentació del Govern d’Espanya, que tindrà lloc el divendres 26, hi assistirà el Cònsol Menor i Conseller de Promoció Econòmica, Sr. Jordi Ramon Minguillon, acompanyat de la Cap d’Àrea de Promoció Econòmica, Sra. Eva Roma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada