Projectes

La il·lusió, l’emoció i l’alegria solen ser els embolcalls amb els quals un porta el seu projecte al cap. Una vegada iniciem aquests projectes, és a dir el desemboliquem; hem de trobar al costat la força, la insistència i la persistència per convertir-lo en realitat. A vegades ens envolta la sort i el camí es realitza de forma fàcil i sense dificultats, alegrem-nos si això succeeix així.

No ens donem per vençuts si el camí no és el previst o ens surten dificultats. La vida és així. Evidentment que com més preparats estem, tindrem majors possibilitats d’èxit per a aconseguir-ho. No estar preparat no vol dir abandonar a la primera oportunitat. Vol dir aprendre, superar-se, millorar i seguir endavant. Pot ser que alguna vegada ens sentim desesperats.

Doncs aturem el projecte. Ben coneguda és per tots la popular frase “Una retirada a temps és una victòria”. Si sents que caus, si creus que és impossible, si creus que no ho has aconseguit. Lleva’t aquests pensaments del cap. Fer alguna cosa i no aconseguir els resultats desitjats no és un fracàs és un resultat no esperat. No desesperis i no anul·lis ni eliminis els teus projectes. Aprèn sobre el succeït i torna a la càrrega quan tinguis noves forces, noves eines i més coneixements

TOTES LES NOTÍCIES