Projecten un càmping de primera categoria a Castellciutat

Castellciutat podria comptar en el futur amb un càmping de primera categoria. Segons una informació del diari Segre de la que se n’ha fet ressò RàdioSeu, un promotor, veí de la vila, està interessat a construir l’equipament turístic a la zona de Sant Esteve.

L’impulsor del projecte ja ha iniciat els tràmits a l’Ajuntament. Concretament, ha presentat el pla especial. Ara el consistori haurà de trametre la sol·licitud d’informe ambiental a la Generalitat, que hauria de permetre l’aprovació del pla.

En declaracions a RàdioSeu, el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Jesús Fierro, ha matisat que, per les informacions de què disposen, el projecte encara està en fase embrionària i tan sols s’ha iniciat els tràmits per comprovar-ne la viabilitat ambiental.

En tot cas, Fierro assegura que si l’empresa tira endavant, comptaran amb el ple suport de l’Ajuntament, ja que a la Seu li interessa aquest equipament per posicionar-se a nivell turístic.

Segons les mateixes informacions, el projecte contempla una superfície de 43.000 m2 ampliables, que inclourien zona d’acampada i lloguer de bungalous, a més a més de piscina, bar restaurant, supermercat, zona de jocs i un gimnàs. Els terrenys agrícoles estan qualificats com a no urbanitzables, però el PGOU de la Seu contempla la possibilitat de construir-hi càmpings.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.