Projecte per millorar la formació professional a la Seu

El pròxim dijous, 26 de gener, a les set del vespre, tindrà lloc al Pavelló Poliesportiu Municipal de la Seu d’Urgell la presentació a tota la comunitat educativa de la ciutat i la comarca del Projecte 3E: Ensenyament, Emprenedoria i Empresa.

Aquest acte es compondrà de dos apartats. En el primer és on es presentarà el contingut i els objectius del projecte, i on intervindran l’alcalde de la Seu, Albert Batalla; el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro; el director dels Serveis Territorials a Lleida del Departament d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés; el president de l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell, Jordi Grau; el director de l’IDAPA, Pere Porta; i el delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Albert Alins.

La segona part d’aquest acte públic Emili Duró Pàmies pronunciarà la conferència ‘La gestió de la il•lusió i el coeficient d’optimisme en èpoques de canvi’. Emili Duró és llicenciat en Ciències Econòmiques i Màster en Administració d’Empreses per Esade i la UAB, i reconegut assessor i formador en empreses com Microsoft, Telefonica, Ono, Inditex, Barclays, entre moltes d’altres companyies.

 

Projecte 3E: Ensenyament, Emprenedoria i Empresa

El Projecte 3E té com a objectius fomentar la qualitat i l’adequació de l’oferta de cicles formatius que s’imparteixen a l’Alt Urgell, així com la gestió eficaç de les necessitats formatives i sociolaborals de l’entorn, considerant els reptes de futur que s’hi plantegen en matèria de formació, innovació i ocupació.

El grup de treball que impulsa aquest projecte, coordinat pel Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya, està format pels responsables dels cicles formatius dels centres de secundària (institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell, institut Aubenç d’Oliana i el col•legi La Salle), de l’Escola d’Adults, de l’Escola Joviat i del Centre de Capacitació Agrària, la coordinadora de l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell, representants de l’Institut de Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA), així com també per l’Oficina Jove i el Telecentre de l’Alt Urgell, i la Regidories de Promoció Econòmica i Ensenyament de l’Ajuntament de la Seu i del Consell Comarcal de l’Alt Urgell. En el projecte també hi participen agents socials amb coneixements i/o interès per la millora de la qualitat de la formació professional a l’Alt Urgell i el foment de l’emprenedoria entre els joves.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *