L’Ajuntament d’Alàs acull aquest dijous, 24 de gener, a les 19.30 hores, la presentació del projecte “PropTeu. Benestar de proximitat”, una iniciativa innovadora d’emprenedoria social que vol facilitar l’accés a serveis de fisioteràpia i salut als residents de petits nuclis de muntanya.

A l’acte hi serà present la coordinadora del projecte, Míriam Bellido, i l’alcalde del municipi, Bartomeu Majoral. I és que “PropTeu. Benestar de proximitat” és fruit d’una col•laboració público-privada que també pretén posar en valor els equipaments públics actuals dels municipis alturgellencs, molts en desús.

Els serveis que s’oferiran aniran des d’assistència fisioterapèutica, teràpies manuals i amb exercicis per al benestar, formació i assessorament, entre altres. Com a novetat es disposarà properament d’un consultori virtual al seu portal (www.propteu.com).

La pròxima presentació del servei es farà aquest dissabte (19.00 hores) al Casal Social d’Estamariu.

1 comentari

  1. Enhorabona!

    És de lloar iniciar un projecte emprenedor al nostre Pirineu, i més tal i com estan les coses,… Espero que molts altres municipis s’apuntin a la iniciativa i treguin profit d’instal·lacions que avui dia gairebé sempre estan tancades. Cal recolzar iniciatives d’aquest caire per mostrar que no tot són males noticies!

    Endavant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada