El cineclub La Seu d’Urgell es suma a les Jornades de portes obertes pel Dia de l’Associacionisme Cultural del 2016 (#DASC2016), dijous 2 de juny  a les 22h a la sala 2 de cinemes Guiu amb la projecció gratuïta de la pel·lícula “Rebobine por favor”  (Be Kind Rewind, 2008) de Michel Gondry.

El 27 de maig de 2014 el Govern de la Generalitat de Catalunya va declarar -en acompliment del Pla de l’Associacionisme Cultural- el 4 de juny Dia de l’Associacionisme Cultural (DASC), instaurant així una jornada dedicada a posar en valor el pes i la força de l’associacionisme cultural català.

La data rememora el 4 de juny de 1864 quan va començar el quart Festival Euterpe, organitzat en format concurs per la Societat Coral Euterpe, sota la direcció de Josep Anselm Clavé. El festival va durar tres dies i va representar el moment de màxima esplendor del moviment coral d’en Clavé. Aquest mes de juny serà el segon any en que s’organitzarà en moltes  associacions culturals de Catalunya jornades de portes obertes. L’objectiu és acostar els ciutadans  la tasca de difusió cultural que realitzen les entitats i les associacions del país.

Pel que fa a la Federació Catalana de Cineclubs s’han adherit al dia de l’associacionisme català el Cineclub de Bigues i Riells, El Cineclub la Seu d’Urgell, el cineclub Amics del Cinema de la Vall de Ribes, el Cineclub Caligari d’Almenara, el Cineclub Adler de Lloret de mar i el Cineclub Vic. Es projectarà de forma gratuïta de la pel·lícula “Rebobine por favor” (Be kind Rewind, 2008) de Michel Gondry, una comèdia que és un molt bon exemple de la capacitat d’organització de la societat civil.

Jerry està convençut que una planta d’energia li està fonent el cervell. Per acabar amb aquesta sensació decideix sabotejar la planta, però l’únic que aconsegueix en el seu intent és quedar accidentalment magnetitzat. Quan els clients del videoclub del seu amic Mike comencen a retornar totes les pel·lícules, queixant-se que cap funciona, aquest s’adona que Jerry és l’únic culpable: la seva magnetització ha fet que totes les cintes s’esborrin. Així, per satisfer la demanda d’una dona gran dement, l’única clienta fidel del videoclub, Jerry i Mike decideixen fer les seves pròpies versions millorades de les pel·lícules per posar-les en lloguer. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada