Progrés s’oposa rotundament al tancament de la Llar d’infants “La Grandalla” anunciada per l’Ajuntament

El grup municipal de Progrés a l’Ajuntament denuncia que l’equip de govern de CiU hagi decidit, sense consultar-ho amb ningú, tancar la Llar d’infants “La Grandalla” del Carrer Capdevila, ubicada al centre cultural de les monges.

Aquesta decisió ha estat presa sense debat a dins de l’Ajuntament i sense donar cap explicació. Va ser comunicada a les mestres i als pares fa una setmana. A més, ja s’ha suspès la jornada de portes obertes del centre amb la previsió de no obrir l’any que ve.

Amb l’excusa d’estalviar una xifra encara per determinar, es vol tancar un equipament públic de primera necessitat ubicat al centre de La Seu. L’estalvi no justifica de cap manera el tancament de la Llar d’infants. Només amb la meitat dels ingressos de la zona blava dels 4 mesos que no ha estat funcionant, per la mala gestió municipal, s’hauria compensat el teòric estalvi.

Progrés vol destacar el rebuig que ha despertat la decisió entre la comunitat educativa i les mares i pares, que veuen com després de la pujada de quotes del curs passat, ara, es tanca la Llar d’Infants del centre de la Seu.

Tanmateix, es lamenta que la decisió afavoreix el centres privats en detriment dels públics, ja que tenen un menor preu i estan més cèntrics.

Progrés anuncia iniciatives per tal de mantenir la situació actual, una Llar d’infants al centre històric i un altra a l’eixample per poder donar una resposta satisfactòria a totes les famílies de La Seu.

TOTES LES NOTÍCIES