rotonda-seuEl grup municipal del PSC-Progrés a La Seu d’Urgell proposa sol·licitar al Govern espanyol que inclogui als Pressupostos Generals de l’Estat pel 2014 les partides necessàries per a les construccions de les rotondes de Montferrer i Castellciutat. Així com una partida pressupostària per a la continuïtat de la millora de l’eix pirinenc.

Progrés recorda que el Govern central ja ha presentat la proposta del Projecte de Llei dels Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2014 per tal que s’iniciï el tràmit parlamentari al Congrés dels Diputats. Durant aquest tràmit parlamentari, els diferents Grups polítics poden proposar esmenes i modificacions per incloure inversions necessàries per La Seu i pel conjunt del territori pirinenc.

També es constata que vàries de les inversions necessàries i urgents per la Seu i pel Pirineu, depenen bàsicament del Ministeri de Foment, i cap d’aquestes inversions en infraestructures consta en la proposta de pressupost.

Les dificultats econòmiques actuals del país no poden de ser excusa per no resoldre definitivament la perillositat d’aquests trams de la Nacional 260 i evitar més accidents i situacions de risc. Cal recordar que el mateix Ministeri de Foment s’havia compromès a prioritzar la construcció de les rotondes de Montferrer i Castellciutat.

Cal garantir, encara que sigui per fases, donar continuïtat a la millora de l’eix pirinenc, assegurant cada any una partida pressupostària que ho faci possible. És una obra imprescindible pel desenvolupament del Pirineu, territori que representa el 20% de la superfície de Catalunya.

El portaveu del grup de Progrés, Òscar Ordeig, diu que “insistirem les vegades que calgui i on calgui per tal que es resolgui d’una vegada aquest deute històric amb els veïns de La Seu, Castellciutat i Montferrer”.

(Text i foto: Progrés)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada