El grup municipal del PSC-Progrés a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell va alertar, a través de la junta de govern local, de la proliferació de barraques i de la falta de manteniment d’alguns dels horts familiars de l’entorn de La Seu.

Per aquest motiu, es va proposar iniciar una acció conjunta amb les comunitats de propietaris dels horts i amb l’Ajuntament per tal de fer complir la normativa municipal. D’aquesta manera, es faria un repàs general de l’estat de conservació dels horts per poder, després, fer complir la normativa municipal.

Progrés ha insistit, en vàries ocasions, en la necessitat de treballar conjuntament amb els propietaris dels horts de la Seu per evitar el deteriorament i la manca de manteniment de l’entorn natural de La Seu.

També es recorda que s’han proposat diverses mesures per tal d’evitar el creixent deteriorament de l’espai públic. Com ara, la regulació de les terrasses, la neteja dels carrers, la pavimentació de vies o el manteniment i conservació de l’espai públic i la neteja de la canalització del riu Segre.

El portaveu del grup municipal de Progrés, Òscar Ordeig, afirma que “cal una actuació urgent per tal d’evitar la proliferació del barraquisme a determinades parcel•les i contribuir a millorar la imatge de la Seu i el seu entorn”.

També afegeix que “la imatge dels entorns de la Seu i la conservació de la natura són imprescindibles per potenciar el turisme”.

(Text: Progrés)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada