ordeigEl grup municipal del PSC-Progrés considera intolerable la decisió de l’alcalde Batalla de no permetre aquest any a les entitats, associacions i clubs esportius tenir un espai com era tradició.

Des de fa més de 25 anys el teixit associatiu de la Seu havia estat representat a la Fira com un gran aparador tant pels urgellencs com per a les persones que ens visiten.

El grup municipal del PSC-Progrés considera un greu error que l’Alcalde Batalla hagi vetat, de manera unilateral, les entitats i associacions a la Fira de Sant Ermengol d’enguany, on sempre havien comptat amb un espai per donar-se a conèixer i participar de la Fira.

Progrés es compromet a recuperar l’espai per a les entitats, clubs i associacions de la Seu de seguida que es tinguin responsabilitats de govern. També es fa ressò de les nombroses queixes rebudes de ciutadans i entitats que no entenen per què la Fira es queda sense una de les seves parts més emblemàtiques.

La manca d’espai no hauria de ser excusa per deixar sense veu a una gran part del teixit associatiu de la capital urgellenca, el qual actua des de fa molts anys com un important motor de dinamització de la ciutat i dóna a conèixer La Seu arreu del país durant tot l’any.

Al mateix temps, es considera que la resolució de l’Alcalde és un autèntic menyspreu cap a la important feina desenvolupada per les entitats i associacions i anul•la la participació i implicació de tot el col•lectiu associatiu durant la Fira més important de la ciutat.

El portaveu del grup del grup de Progrés, Òscar Ordeig, posa de manifest que “la Fira perd un gran actiu sense l’espai d’entitats. Era un bon aparador per entendre la força i el protagonisme de les associacions de La Seu”.

Ordeig també afirma que “és un greu error que caldrà rectificar el més aviat possible. Les associacions són l’ànima de La Seu i cal ajudar-les i potenciar-les tan com sigui possible”.

Al marge dels temes esmentats, el grup del PSC-Progrés a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell desitja una bona Fira de Sant Ermengol i que, un any més, sigui punt de trobada per a tots els urgellencs i les persones que ens visiten.

Text i foto: Progrés

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada