El grup municipal de Progrés a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha presentat una sèrie de preguntes sobre les obres de subministrament elèctric de la urbanització de l’Horta del Valira ja que, 4 anys després d’acabar les obres, encara no s’ha pogut fer l’entrega definitiva.

En una pregunta formulada pel grup de Progrés durant el plenari del dia 9 de juliol de 2012, l’alcalde va assegurar que durant el 2013 finalitzarien les obres pendents de la nova urbanització. Podent, d’aquesta manera, formalitzar la recepció de les obres d’urbanització.

Des de Progrés, s’afirma que “és molt greu que després de 4 anys, des de la finalització de les obres, encara no s’hagi pogut formalitzar l’entrega de l’obra degut a la manca de potència elèctrica suficient i a l’oblit d’incloure-ho dintre del projecte d’obres”.

Les preguntes que es formularan al plenari són dues: 1. S’ha signat el conveni entre les diferents administracions per portar la suficient potència de llum a aquest sector? 2. Quan començaran les obres necessàries que assegurin el subministrament elèctric a les parcel·les de l’Horta del Valira.

El portaveu del grup municipal de Progrés, Òscar Ordeig assegura que “el poc control i seguiment de l’execució de les obres que ha fet l’Ajuntament, acompanyat d’ una manca absoluta d’informació cap als ciutadans i propietaris ha convertit el projecte de fer més gran la Seu per a les persones, en un projecte ple d’interrogants amb un futur incert”.

Progrés demana a l’equip de govern de CiU que garanteixi el subministrament elèctric a tota la zona urbana de l’Horta del Valira i, alhora s’entreguin les obres d’urbanització el més aviat possible.

Tot i que les obres d’urbanització de l’Horta del Valira han estat gestionades per l’INCASOL (organisme depenent de la Generalitat de Catalunya), l’Ajuntament de la Seu va facturar del govern autonòmic 250 mil euros en concepte de tràmits de gestió.

Progrés lamenta el poc control i seguiment de l’execució de les obres que han fet l’Ajuntament i l’INCASOL, i alhora una manca absoluta d’informació cap als ciutadans i propietaris.

Text: GM Progrés

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada