ordeigEl grup municipal del PSC-Progrés a La Seu d’Urgell ha adquirit el compromís de recuperar les ajudes a l’esport de formació als clubs esportius de la ciutat, que va eliminar l’Alcalde Batalla a fa dos anys, quan torni a governar.

Després de ser rebutjada la moció de Progrés, amb els únics vots en contra de CiU, on es proposava recuperar la partida i els diners de les subvencions a clubs esportius per esport de formació al Pressupost de l’Ajuntament del 2014, aprofitant que encara no s’ha aprovat.

Des del mateix grup municipal s’adquireix el compromís de recuperar les ajudes a l’esport de formació quan es tinguin responsabilitats de govern. Compromís dirigit als directius, entrenadors, esportistes i famílies que donen suport als diferents clubs esportius de la ciutat.

Les subvencions econòmiques que rebien les entitats ajudaven a finançar una petita part de les moltes despeses que es generen durant la temporada esportiva. Sobretot, pel sobrecost que suposa estar allunyats de les capitals i ciutats on competeixen.

Per altra banda, es valora positivament que l’Alcalde hagi rectificat i accepti que les entitats puguin estar presents a la Fira de St. Ermengol de l’any vinent. La proposta de Progrés va ser acceptada per unanimitat de tots els grups, posant punt i final a una decisió injusta. Per Progrés, les associacions són l’ànima de La Seu i cal ajudar-les i potenciar-les tan com sigui possible.

Durant el plenari es van proposar un gran nombre de despeses supèrflues i innecessàries del mateix Ajuntament que es podrien eliminar i que facilitarien la recuperació d’aquestes subvencions.

El portaveu del grup municipal de Progrés, Òscar Ordeig, afirma que “els clubs esportius de La Seu són generadors d’activitat econòmica, educativa i social i porten el nom de la ciutat arreu on competeixen”.

Ordeig afegeix que “gestionant millor els diners de tos els ciutadans, es podrien atendre millor les necessitats per fer front a la crisi econòmica”.

(Text i foto: Progrés)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada