ordeig

El grup municipal del PSC-Progrés lamenta la falta de sensibilitat de l’Alcalde Batalla en les depeses de representació, protocol·làries i de publicitat de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell. 

El mateix grup municipal ha demanat, en reiterades ocasions, reduir les despeses de protocol i augmentar les de promoció de l’ocupació o de serveis socials, sense rebre resposta.

Com a protesta per l’excés de les despeses de “cara a la galeria” en uns moments especialment complicats pels ciutadans, el grup de Progrés no assisteix, des de l’inici de la legislatura, a aquest tipus d’actes.

En els temps de crisi com l’actual, cal donar exemple i deixar de fer gestió d’ostentació amb els diners del ciutadans de La Seu.

3 comentaris

  1. Sempre va de pillo i de llest, l’Ordeig. Patètic. I quins aires de superioritat.

  2. El Sr. Ordeig fa anys que repetidament falta a la veritat.

  3. Mira qui parla. El PSC La Seu en les darreres municipals va empastifar tota la ciutat amb cartells, alguns de panoramics, mentre CIU gairebé no en va posar. Per cert, em sembla que el PSC no l’hi va sortir ni rentable, malauradament no van poder guanyar. Progrés PSC La Seu només es dedica a una actitud d’atac i enderroc, buscant sotes les pedres i mirant amb lupa tot. Per ells, gairebé tot el que fa CiU esta malament, cosa que ho fa sospitós i es retraten ells mateixos la frustació i les males pràctiques per arreplegar cuatre vots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada