Progrés denuncia que 22 famílies queden excloses de la Llar d’Infants Municipal de la Seu

El grup municipal del PSC-Progrés a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell lamenta que després de l’anunci de tancament de la Grandalla pel curs vinent, ara, i acabat el període de preinscripció. es deixa 22 infants exclosos, sense plaça per al curs vinent.

D’aquesta manera, es confirma la voluntat del govern de CiU de reduir l’ oferta de places de Llar d’Infants Públiques, a través d’un augment de quotes i deixant famílies sense plaça.

Progrés lamenta que després de 30 anys donant servei, “La Grandalla”, pugui tancar les portes el curs vinent. Essent la primera llars d’Infants Municipals de tot el Pirineu. Progrés es compromet ha tornar obrir la Grandalla, després de les eleccions municipals del 2015 si obté la confiança dels ciutadans de La Seu

Des de Progrés es recorda que es va presentar una proposta que demanava mantenir oberta la llar d’Infants “La Grandalla” pel curs 2013/2014 i replantejar l’organització i funcionament actuals per tal de facilitar l’accés de les famílies a les Llars d’Infants Municipals. Tan pel què fa a les quotes, els horaris i l’organització actuals. Aquesta proposta va rebre el vot contrari de CiU, el vot favorable de Progrés i IC-Verds i l’abstenció de ERC.

El portaveu del grup de Progrés, Òscar Ordeig, afirma que “continuarem treballant amb diferents iniciatives per salvar la Llar d’Infants La Grandalla”.

Des de Progrés ja es va denunciar que l’augment de quotes del curs passat, els horaris i el tancament de la Llar d’Infants del Centre Històric pel proper curs, faran tornar a baixar la matrícula. Tot i aquesta baixada, no es donarà cabuda ni a totes les famílies que sí s’han matriculat.

(Text: Progrés)