progresEl grup municipal del PSC-Progrés a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell denuncia una total manca de sensibilitat de l’Alcalde Batalla al centre històric amb la instal·lació d’un dipòsit de biomassa a l’entrada del Parc del Cadí, que es troba situat just al costat de la Catedral.

Aquest fet,segons Progrés, s’afegeix a l’abandonament i deteriorament dels semàfors i les pilotes que restringien el trànsit del centre històric. O la falta de suport a les activitats comercials i turístiques a aquesta zona.

Progrés reclama un pla de xoc per aturar l’abandonament que diuen pateix el carrer dels Canonges, i la resta del centre històric, i que l’equip de govern tingui més sensibilitat pels espais públics, i rectifiqui l’actuació duta a terme en el Parc del Cadí.

Durant el plenari de l’Ajuntament el mateix grup va reclamar mesures correctores per tal d’eliminar el dau de formigó que acaba d’instal·lar el mateix ajuntament per a servir de dipòsit de biomassa. També de retirar, definitivament i de forma urgent, els semàfors i pilones abandonats, del centre històric de la Seu.

Progrés recorda que les pilones es van posar en funcionament el 2005 i han estat la major part del temps sense funcionar. La instal·lació va costar més de 60.000 euros i els arranjaments i manteniments posteriors han suposat una inversió addicional important, sense resultats operatius.

El portaveu del grup municipal a l’Ajuntament, Òscar Ordeig, comenta que “tot plegat no ajuda a la promoció i dinamització de la Catedral, ni del centre històric. Exigeix més sensibilitat a l’alcalde en les actuacions als espais públics”. 

També afirma que ”una ciutat amb una clara vocació turística com la nostra ha de buscar permanentment l’excel·lència, i això passa per cuidar tots els detalls, en especial, els que afecten a la Catedral, com a monument més emblemàtic de la Seu”.

Text i foto: Progrés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada