Progrés defensa que es mantingui el dimarts de la Festa Major de la Seu

El grup municipal del PSC-Progrés proposa canvis en la programació per tal de mantenir el dimarts de la Festa Major d’enguany. Segons Progrés, aquests canvis haurien de permetre mantenir els quatre dies de celebració, i alhora, estalviar en el cost total de la seva organització.

Progrés lamenta que” l’alcalde Batalla hagi pres aquesta decisió de manera unilateral i sense consensuar-la amb la resta de grups municipals. En una decisió com aquesta que afecta a la tradició i als costums de la gent de La Seu, calia buscar un consens general de la societat.”

A més, el grup municipal de Progrés demana “que s’escoltin les iniciatives i opinions ciutadanes que han sorgit les últimes setmanes i que es busqui la col·laboració necessària per tirar-les endavant”. Només en un grup del facebook hi ha més de 3.000 membres que demanen que el dimarts es mantingui la Festa.

El portaveu del grup municipal del PSC-Progrés a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Òscar Ordeig, comenta que “ els diners que l’Ajuntament deixarà d’ingressar en concepte de fires i atraccions del dimarts es podien haver destinat a activitats diverses, sense cap cost pel consistori”.

Ordeig també destaca que “la Festa Major genera activitat econòmica per a La Seu i aquesta decisió afecta de ple a l’hostaleria i a la restauració”.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.