ajuntament-seuEl plenari de l’Ajuntament, d’ahir dilluns 10 de març, va tornar a deixar sobre la taula, tal i com havia succeït en ple del mes de febrer, les modificacions urbanístiques per facilitar la instal·lació de superfícies comercials a la nostra ciutat (desenvolupament del PERI-3 i la Trama Urbana Consolidada).

Tots els grups de l’oposició varen forçar la suspensió d’aquests punts de l’ordre del dia, al considerar que hi havia deficiències i improvisacions preocupants.Progrés demana més debat ciutadà i la participació dels diferents col·lectius comercials, empresarials i ciutadans, en general, per marcar una línia clara i ambiciosa per la ciutat.

Progrés també lamenta la manca de criteri i de model de ciutat. Costa d’entendre les modificacions urbanístiques impulsades per Batalla en els darrers anys, per contradictòries i equivocades. Primer va impulsar urbanitzar els terrenys del Barri de Sant Antoni, amb l’oposició del grup de Progrés, ara es proposa urbanitzar els terrenys de l’antiga empresa Mavisa. Sempre amb la intenció d’ubicar-hi una gran superfície comercial o obrir la porta a que se’n instal·lin més d’una.

Tot plegat fa que des de Progrés exigim: més transparència, més debat ciutadà i conèixer quin model de ciutat vol l’alcalde Batalla per La Seu dels propers 10 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada