Progrés aconsegueix que es publiquin tots els contractes de l’Ajuntament a la web municipal

El grup municipal de Progrés a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell celebra que, tot i el retard de més d’un any, s’hagin publicat a la web els contractes d’obres i serveis de l’Ajuntament i les Societats Municipals per tal que els ciutadans i ciutadanes els puguin consultar.

D’aquesta manera, es dóna compliment a l’acord per unànime del plenari del mes d’abril del 2012 on Progrés va proposar la publicació de totes i cadascuna de les adjudicacions municipals a la web municipal www.laseu.cat, segons afirma la formació en un comunicat. Per consultar les contractacions cal seguir l’enllaç que porta el nom “Contractes Municipals”, situat a la dreta de la pàgina inicial.

Progrés insisteix en que aquest és un primer pas, però que cal treballar molt més per augmentar la participació ciutadana i la transparència de la institució, tal i com avui demanen els ciutadans i ciutadanes.

El portaveu del grup municipal a l’Ajuntament, Òscar Ordeig, afirma que “el pas previ a una participació ciutadana efectiva, és l’accés a la informació municipal”. Un ciutadà ben informat tindrà sempre una opinió més completa dels assumptes de la seva ciutat.

Progrés manifesta que continuarà fent propostes per potenciar la transparència i la participació ciutadana a l’Ajuntament de la Seu.

 

 

TOTES LES NOTÍCIES