La unió temporal d’empreses que executa la construcció del túnel de Tresponts ha comunicat les noves previsions de talls totals de carretera per als propers dies a la C-14, entre Organyà i Montant de Tost, a causa de les voladures que cal fer per tal de perforar la nova galeria.

Segons ha informat l’Ajuntament d’Organyà, aquesta setmana vinent (de dilluns 14 a divendres 18 de gener) hi ha programats talls de carretera entre 2/4 d’11 del matí i les 12 del migdia i entre les 10 i les 12 de la nit. A cada franja horària es farà una volaruda, i cada tall tindrà una durada d’uns 10 minuts. En tot cas, els horaris són estimatius i depenen de la durada real dels treballs cada cicle complet, atès que les característiques de la roca condicionen les obres en cada moment.

Els trams de la C-14 afectats pels talls puntuals són dos: el que va dels punts quilomètrics 163,1 a 164,0 (boca sud) i del quilòmetre 165,1 al 165,0 (boca nord). La feina que es fa en aquestes franges inclou l’excavació amb voladura, el posterior desenrunat i el sosteniment, segons ha detallat la UTE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada