Problemes físics impedeixen a Amàlia Vinyes lluitar per la victòria a Motorland

Amàlia Vinyes
Amàlia Vinyes. Foto: Avinyes

El circuit de Motorland Aragó, a Alcanyís, ha acollit aquest cap de setmana la segona cita del Campionat d’Espanya de Resistència (CER), on Amàlia Vinyes arribava amb clares opcions de victòria després del bon inici de temporada a Navarra. No obstant això, la sort no s’ha posat del seu costat ja que tant problemes mecànics com físics li han impedit disputar els entrenaments i les curses amb normalitat.

En la sessió de entrenamientros de dissabte, el Cupra TCR de la pilot andorrana ha patit diversos problemes, primer relacionats amb la bomba de gasolina i els filtres, donant pas després, ja en plens entrenaments cronometrats, a una caixa de canvis capritxosa que no ha deixat de fallar durant tota la sessió de cronos.

No obstant això, el pitjor per a la pilot patrocinada per SEAT Europ-Auto estaria per arribar a la jornada de diumenge, quan s’ha aixecat amb problemes intestinals que pràcticament l’han deixat fora de combat. Després d’haver passat la nit amb nàusees i descartat mitjançant un test que fos alguna cosa relacionada amb la COVID-19, Amàlia ha tret forces per prendre part en la primera cursa i així eliminar el handicap de la victòria de Navarra. No obstant això, davant l’agreujament del seu estat, en la segona carrera l’andorrana i el seu equip han decidit no prendre la sortida per evitar mals majors.

La propera cita del Campionat d’Espanya de Resistència, tercera de la temporada, serà els dies 18 i 19 de setembre al Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana.

TOTES LES NOTÍCIES