Problemes als comerços durant sis hores per pagar amb targeta de crèdit

Els establiments comercials del país van registrar ahir dissabte a la tarda incidències en el cobrament amb targetes de crèdit a través de TPV.

La incidència, que ha durat unes sis hores i ha quedat resolta cap a les nou de la nit, s’ha produït amb el servei de Crèdit Andorrà.

L’entitat bancària ha explicat que ha estat una “incidència de caràcter tècnic” i ha demanat “disculpes als clients i usuaris pels inconvenients ocasionats”.

 

4 comentaris

  1. Doncs no heu dit res que aquest matí era impossible fer pagaments per internet amb les targetes de Credit Andorra. I el servei online anava de pena

  2. Si, però aquest banc segueix guanyant el mateix o més any rere any, ara queda demostrat que es a base de baixar la qualitat i els serveis.

  3. El problema és això, les elevades comissions que ens cobren i a sobre quan necessites la targeta, no et funciona. Vergonyós per al que vol ser país de l’excel·lència!

  4. Jo estava a Barcelona i no vaig poder pagar al supermercat on estava amb la targeta d’aquest banc. Vaig haver de deixar tot el que havia comprat amb un ridícul espantós. Demanar disculpes per un “problema tècnic” no em sembla suficient amb el que cobren de comissions i per tenir la targeta. Demà al matí a primera hora la cancelo i en demano una a un altre banc. Ja fa massa temps que van reduint per tot arreu fins que al final ha petat. Bon vent!

Comments are closed.