Primeres reunions de treball dels Consells Municipals d’Infants i d’Adolescents de la Seu

Reunió del Consell Municipal d'Adolescents, a la Seu
Reunió del Consell Municipal d’Adolescents, a la Seu (Ajuntament de la Seu)

Aquests dies s’han portat a terme les reunions de treball dels nens i joves que conformen els Consells Municipals d’Infants i d’Adolescents de la Seu d’Urgell on han debatut, amb els companys i companyes del seu curs, aquelles qüestions que volen fer arribar a l’Ajuntament urgellenc el dia del ple d’ambdós òrgans de representació.

Així, els infants i els adolescents membres d’aquests dos consells municipals han avançat a les tècniques de les Àrees d’Infància i de Joventut i d’Educació de l’Ajuntament de la Seu les propostes que han triat amb l’objectiu de treballar-les des dels diferents serveis municipals.

Pel que fa al Consell Municipal d’Infants, dimecres 15 de febrer, a dos quarts de deu del matí, celebrarà el seu ple de constitució, mentre que el Consell Municipal d’Adolescents ho farà el dimarts 14 de febrer, a les deu del matí. Tots dos tindran lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Recordem que ambdós consells municipals tenen per objectiu promoure la participació dels infants i joves, a través de l’elecció de representants, en aquelles qüestions de ciutat que els afecten de manera directa i ser escoltats des de l’administració com a ciutadans i ciutadanes de ple dret.Sessions plenàries finals

Val a dir que els membres dels dos consells celebraran diverses reunions de treball després d’aquest primer ple i abans del ple final d’aquest curs 2022-2023. Les reunions de treball tenen lloc als diferents centres escolars i a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. 

Així, el Consell Municipal d’Infants celebrarà el ple de final de curs el divendres 5 de maig, a dos quarts de deu del matí. Per la seva part, el ple final del Consell Municipal d’Adolescents està convocat per al dimecres 10 de maig, a les deu del matí

TOTES LES NOTÍCIES