Rossend Areny, conseller de la minoria durant el consolat de Montserrat Gil al comú lauredià, i molt crític amb la mandatària, ha lamentat que finalment hagi estat condemnada a presó per sostracció de béns públics. Per la seva banda, Unió Laurediana, el partit de Gil, es vol reunir properament per valorar la situació.

Minoria i majoria van tenir una relació conflictiva durant la passada legislatura comunal a Sant Julià que va estar encapçalada per Montserrat Gil i Manel Torrentallé. En alguns moments, fins i tot, hi va haver importants discrepàncies al si de la majoria. Rossend Areny, conseller de la minoria i un dels més crítics amb els cònsols en aquella època, ha assegurat que els electes de la minoria van fer la seva tasca d’oposició amb la màxima responsabilitat possible. Incloent, ha afegit, quan van denunciar les irregularitats que han acabat quedant demostrades. Segons Areny, la condemna és una situació no agradable i els hauria agradat que no s’hagués arribat a aquests extrems.

Carles Álvarez, actual titular de la cartera de salut, i que en el mandat de Gil era conseller lauredià d’Afers Socials, ha afirmat que s’ha de respectar l’actuació de la justícia i ha lamentat molt el que ha passat amb alguns dels seus antics companys a la corporació laurediana.

Finalment, Unió Laurediana ha recalcat que no faran cap comentari sobre la condemna fins que els membres del partit es reuneixin. També han reiterat que s’ha de respectar l’actuació judicial.

Recordem que Montserrat Gil ha ingressat en presó pel delicte de sostracció de béns públics en règim de semillibertat i s’hi estarà quatre mesos. Manel Torrentallé, l’excònsol menor i Josep Maria Altimir, l’interventor comunal, han recuperat la llibertat però han estat condemnats a inhabilitacions temporals i multes econòmiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada