aira

El periodista, professor i especialista en comunicació política, Toni Aira, oferirà aquest dissabte una conferència-col·loqui sobre la política entesa com a procés de comunicació. Segons Aira, avui en dia tothom té a l’abast eines per expressar opinions o transmetre informació. Tant és així que tothom es pot muntar un mitjà de comunicació amb un mateix de protagonista.

L’especialista en comunicació afirma que avui en dia “comuniques o et comuniquen”. Precisament aquesta premissa dóna títol a la conferència en què oferirà claus per ser eficaços en la transmissió del missatge en multimèdia i en multiplataforma. En aquesta exposició de les claus de la comunicació també hi participarà l’especialista en nous mitjans de comunicació, Núria Escalona, que aportarà una visió complementària a les explicacions d’Aira.

 La iniciativa organitzada per la Secció Jove de Demòcrates per Andorra tindrà lloc aquest dissabte a les 18 hores a l’Hotel Diplomàtic amb entrada gratuïta.

 

1 comentari

  1. Bon dia,

    desde fa uns anys estic molt dessaguda, visco a la parroquia de Canillo desde fa mes de 15 anys i sempres espero els edictes per treballs temporals d’ estiu pq poguer sortir andevant un temps, ja fa 2 anys que no es publican Publicament i donen a dit o a truquada els puestos, em demano si aixo es correcte?

    Sempre agafem a la mateixa gent i els demes no tenim ni opcio, aixo es correcta?

    sup, si algu em pot aclari aquesta questio estaría molt agraida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada