Primeres conferències organitzades per la Secció Jove de DA

aira

El periodista, professor i especialista en comunicació política, Toni Aira, oferirà aquest dissabte una conferència-col·loqui sobre la política entesa com a procés de comunicació. Segons Aira, avui en dia tothom té a l’abast eines per expressar opinions o transmetre informació. Tant és així que tothom es pot muntar un mitjà de comunicació amb un mateix de protagonista.

L’especialista en comunicació afirma que avui en dia “comuniques o et comuniquen”. Precisament aquesta premissa dóna títol a la conferència en què oferirà claus per ser eficaços en la transmissió del missatge en multimèdia i en multiplataforma. En aquesta exposició de les claus de la comunicació també hi participarà l’especialista en nous mitjans de comunicació, Núria Escalona, que aportarà una visió complementària a les explicacions d’Aira.

 La iniciativa organitzada per la Secció Jove de Demòcrates per Andorra tindrà lloc aquest dissabte a les 18 hores a l’Hotel Diplomàtic amb entrada gratuïta.

 

1 comentari

  1. Bon dia,

    desde fa uns anys estic molt dessaguda, visco a la parroquia de Canillo desde fa mes de 15 anys i sempres espero els edictes per treballs temporals d’ estiu pq poguer sortir andevant un temps, ja fa 2 anys que no es publican Publicament i donen a dit o a truquada els puestos, em demano si aixo es correcte?

    Sempre agafem a la mateixa gent i els demes no tenim ni opcio, aixo es correcta?

    sup, si algu em pot aclari aquesta questio estaría molt agraida.

Comments are closed.