Primera visita oficial del nou ambaixador de França al Comú d’Andorra la Vella

Astrié, Tribolet i Marsol davant el llibre d'or del Comú d'Andorra la Vella
Astrié, Tribolet i Marsol davant el llibre d’or del Comú d’Andorra la Vella. Foto: Comú d’Andorra la Vella/Tony Lara

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, i el cònsol menor, David Astrié, han rebut aquest divendres al despatx oficial del Comú d’Andorra la Vella l’ambaixador de França, Jean-Claude Tribolet. Es tracta de la primera visita oficial del diplomàtic, que s’ha incorporat aquest setembre en substitució de Jocelyn Caballero.

Les dues parts han coincidit en la voluntat de continuar col·laborant de manera estreta en diversos àmbits, sobretot pel que fa a la programació de les temporades culturals. En aquest sentit, els dos cònsols han manifestat la bona predisposició per continuar enfortint les relacions amb l’Estat veí.

L’ambaixador de França a Andorra ha culminat la visita amb la signatura del llibre d’or. Jean-Claude Tribolet ha sabut, arran de la visita oficial, que la primera persona que va signar el llibre d’or del Comú d’Andorra la Vella va ser l’excopríncep François Mitterrand el setembre de 1986. La incorporació del diplomàtic es produeix un any després de la visita del copríncep Emmanuel Macron, que també va plasmar la seva signatura al despatx oficial.

TOTES LES NOTÍCIES