Primera visita nocturna de la temporada al Camí Hidroelèctric d’Engolasters

El Camí Hidroelèctric d’Engolasters oferirà, el pròxim dijous 21 de juliol, la primera visita nocturna de la temporada que es preveu que revalidi l’èxit dels anys anteriors. Per a aquesta primera visita s’han previst dos torns. El primer, amb sortida a les 21.30 hores i el segon, a les 23 h.

Els participants podran recórrer els punts d’interès acompanyats d’un guia que els explicarà la història de l’electricitat i la importància d’espais com la casa de guardes, la vagoneta de servei del 1930 i l’interior de la presa de l’estany d’Engolasters.

Al final del recorregut s’oferirà coca i moscatell per comentar l’experiència. Les persones que vulguin gaudir d’aquesta visita encara poden reservar una plaça al telèfon 73 91 11. Es recomana dur un frontal o una llanterna per poder gaudir plenament de l’activitat.

Les visites nocturnes són una de les iniciatives amb les quals FEDA es vol potenciar el Camí Hidroelèctric d’Engolasters, una activitat promoguda per divulgar el patrimoni històric i natural d’Andorra entre la gent del país i els visitants de fora.  A més, els participants de la visita nocturna rebran una entrada per a l’MW Museu de l’Electricitat, on podran descobrir encara més detalls de la història del segle XX del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.