La  primera reunió de la Comissió de Gestió de la Vall del Madriu-Perafita-Claror a Andorra la Vella ha servit per posar de manifest la voluntat de millorar la senyalització tant pel que fa als accessos, com als rètols indicatius dels diferents itineraris i camins.

A banda de tractar alguns aspectes de tràmit, com la contractació habitual de treballadors eventuals a l’estiu, la Comissió ha decidit iniciar el projecte per recollir en un llibre les vivències i la memòria històrica de persones vinculades amb la Vall.

La Comissió de Gestió de la Vall del Madriu – Perafita –Claror valora, a més, la possibilitat d’agermanar-se amb algun altre territori europeu que tingui la mateixa valoració de paisatge d’interès cultural, amb l’objectiu de formar part d’una xarxa on compartir recursos en matèria de cooperació, recerca i voluntariat.

La reunió d’avui ha comptat amb la presència de la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, que assumeix la presidència de la Comissió de Gestió de la Vall del Madriu-Perafita-Claror el 2017, i del cònsol menor, Marc Pons, delegat per la corporació a la Comissió. També hi han pres part els cònsols majors d’Encamp i Escaldes-Engordany, Jordi Torres i Trini Marín, i el cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Julià Call. A la trobada hi ha estat present la directora del Pla de Gestió de la Vall del Madriu-Perafita-Claror, Susanna Simon, i el secretari general del Comú d’Andorra la Vella, Jordi Puy.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada