Primera Jornada Internacional d’Empreses Tecnològiques per al Comerç a Andorra

The Shopping Mile organitzen la Primera Jornada Internacional d’Empreses Tecnològiques per al Comerç a Andorra que tindrà lloc el proper 20 de novembre al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. Durant la mateixa, 26 empreses d’Andorra, Espanya i França exposaran i donaran a conèixer solucions innovadores i tangibles per a tot tipus de comerços i punts de venta.

Paral∙lelament es presentaran les principals tendències internacionals del sector, així com novetats i solucions perquè les empreses coneguin i tinguin a l’abast les darreres eines tecnològiques. A més s’espera l’assistència d’un centenar de professionals. Sens dubte, serà una bona oportunitat també per establir contactes empresarials.

El programa previst és el següent:

9.15 h ‐ Obertura de la jornada a càrrec del ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo.

9.20 h ‐ Presentació de les tendències mundials del comerç (conclusions del World Retail Congress), a càrrec del secretari d’Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Galabert, i la presidenta de The Shopping Mile, Sonia Yebra.

9.35 h ‐ Presentació de les empreses expositores a càrrec del moderador i expert en màrqueting sensorial i tendències, Sergi González.

9.45 h ‐ “El Data Hub: La plataforma nacional de dades, una eina per donar suport al sector turístic i del comerç” a càrrec del director d’Actua Innovació, Marc Pons.

10 h ‐ Presentació de les empreses expositores a càrrec del moderador i expert en màrqueting sensorial i tendències, Sergi González.

10.15 h ‐ “Nou Neuroretail per un NeuroClient” a càrrec de l’expert en neurolearning i neuromàrqueting, Ivo Güell.

11 h ‐ Clausura.

Pausa

11.30 h ‐ Inici de les reunions amb els expositors.

17 h ‐ Finalització de la jornada.