El Comú de la parròquia d’Andorra la Vella informa de la celebració, durant els propers dies 5, 6 i 7 de setembre, del Primer Torneig Internacional de Waterpolo Cadet i Infantil, que es desenvoluparà al Centre Esportiu dels Serradells.

Aquest Torneig, organitzat per l’associació “Be Water My Friend” (BWMF), amb el patrocini i el suport del Comú i la col·laboració de la Federació Andorrana de Natació, aplegarà al centre esportiu de la Parròquia un total de 450 competidors procedents d’Espanya, de la Gran Bretanya, Itàlia, Grècia, Hongria i Croàcia, d’edats compreses entre els 12 i els 15 anys.

El Ier Andorra BWMF CUP comptarà amb 32 equips de waterpolo que jugaran 96 partits.

Se celebraran, paral·lelament, dos torneigs. Un Torneig amb 16 equips cadets i un altre Torneig amb 16 equips infantils.

L’associació BWMF la constitueixen entrenadors, àrbitres i pares de jugadors de waterpolo, i té per finalitat i objectiu el foment de torneigs internacionals en vista a aconseguir que les nenes i nens participants gaudeixin de l’esport, es diverteixin i comparteixin experiències, tot en una bona convivència entre participants de diverses nacionalitats.

El director d’aquesta competició serà Mario del Favero, exdirector de competició del prestigiós torneig Habawaba.

Hi assistiran Joan Jané – exseleccionador espanyol i medalla d’or als Jocs Olímpics d’Atlanta -, Rubén Michavila – subcampió olímpic als Jocs Olímpics de Barcelona -, Vjekoslav Kobescak – primer entrenador de l’equip Mladost de Zagreb, medalla de plata als Jocs Olímpics d’Atlanta i medalla d’or com a entrenador als Jocs Olímpics de Londres -, i Eugeni Asencio – entrenador en tres finals olímpiques de waterpolo -.

Durant els dies de competició, nomenant Andorra com a país convidat en l’esdeveniment, se celebrarà un partit entre l’equip andorrà Els Taurons i un combinat de voluntaris de BWMF.

El dimarts, dia 4, tots els components de les delegacions arribaran a Andorra la Vella. A les 17.00 hores, a la piscina olímpica del Centre Esportiu dels Serradells, els participants hi començaran les sessions dels entrenaments oficials.

En aquest Ier Andorra BWMF CUP, torneig internacional amistós de competició de Waterpolo Cadet i Infantil, hi assistiran més de 600 persones – jugadors, tècnics, convidats i familiars d’esportistes -, que faran nit a la Parròquia d’Andorra la Vella durant quatre dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada