Primer lloc per a Margot Llobera a l’Enduroc 2019

Enduro, Ral·lis, …, res deté Margot Llobera en la què ha estat la seva millor temporada esportiva fins a la data. Després d’unes setmanes agredolces després de comunicar l’ajornament del seu projecte Dakar fins al 2021, Margot s’ha posat mans a l’obra i ha reprès la seva preparació física i esportiva presentant-se en la línia de sortida de l’entranyable Enduroc, celebrat el passat cap de setmana a Les Comes i que ha suposat el colofó ​​de la temporada per a la jove pilot andorrana. Aquesta prova és una de les carreres més carismàtiques de l’calendari, amb una inscripció de luxe que posa punt i final a la concorreguda disciplina de l’enduro.

L’activitat començava el dissabte amb una volta de reconeixement a l’circuit de 40km i un petit sector cronometrat per definir l’ordre de sortida de diumenge on Margot, inscrita en la categoria “Amics”, recorreria dues voltes a l’circuit al costat dels més de 300 pilots inscrits en la seva classe. Fidel al seu estil, Margot va arrencar diumenge amb cautela i va anar agafant ritme durant la primera volta, sense arriscar però atacant en un recorregut molt del seu grat. Amb un dipòsit de gasolina de més de 11L l’estratègia estava de la seva part, estalviant-se el proveïment a meitat de prova i continuant cap a la segona volta sense aturar-se a lloms de la seva KTM 450EXC.

Margot creuava la meta sense incidències destacades i amb un ritme molt còmode, col·locant-se en la posició 200 de la general i finalitzant primera en la categoria de fèmines “Amic”. Un cap de setmana complet en la mateixa localització on fa uns dies es reunia amb tota la família “dakariana” amb motiu de la gravació de el programa previ sobre li Dakar 2020 de Teledeporte, on Margot va poder compartir impressions i on va rebre l’ànim de tots els seus companys de cara a la propera edició 2021.

TOTES LES NOTÍCIES