andoflora

Andoflora arriba enguany a la seva vint-i-dosena edició (del 15 al 17 de maig), amb un nou al·licient: un concurs de creació d’instal·lacions artístiques i florals, obert a tothom. Això sí, els projectes s’han de presentar per equips, ja siguin associacions, entitats, col·lectius o grups d’amics.

Es tracta de potenciar encara més les intervencions florals als carrers de la Massana, mantenint els que es realitzaven fins ara de la mà de l’Escola d’Art floral de Catalunya i dels alumnes del Cos de Voluntaris per la Natura, i ampliant-lo amb les propostes que surtin en aquest concurs popular. “El més important és tenir ganes de formar part d’un dels esdeveniments més importants de la parròquia i participar directament en vestir la Massana per Andoflora, entrant en el joc de la creació artística, seguint l’exemple de molts altres indrets com les festes de Gràcia, el Temps de Flors de Girona o diversos pobles de Portugal i França”, explica la consellera de Cultura, Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Jael Pozo.

Per participar al concurs s’ha de presentar la descripció del projecte, amb un fotomuntatge o croquis i el pressupost de la despesa dels materials. El Comú es farà càrrec com a màxim de 250 euros per tirar endavant cadascun dels projectes seleccionats per la Comissió de Cultura. Cada equip haurà de fer la proposta sobre on voldria realitzar la seva intervenció, que tindria entre 1 i 2 m2. Segons ha explicat la directora de Cultura, Montse Checa, els espais proposats es poden tenir en compte o bé la Comissió pot decidir-se per un indret més adequat.

Es preveu que es puguin materialitzar entre cinc o sis propostes, les quals seran sotmeses a votació popular per part del públic d’Andoflora. La intervenció que aconsegueixi més vots rebrà un premi de 300 euros en vals de compra a bescanviar en els establiments comercials que participen a Andoflora 2015.

Les bases es poden consultar a www.lamassana.ad i els projectes s’han de presentar del 7 al 14 d’abril al Servei de Tràmits del Comú de la Massana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada