Primavera

El passat 21 de març va arribar la primavera i la pròxima matinada del dissabte 30 de març al diumenge 31, els rellotges s’avançaran una hora. Així, a les 02.00 seran les 03.00. Les estacions canvien i moltes vegades amb elles la nostra alimentació, alguns hàbits i fins i tot el nostre humor.

Dies més llargs, temperatures més suaus, tot comença a florir i la nostra vida s’omple de colors fins i tot en la forma de vestir. Robin Williams deia: “La primavera és la forma en què la naturalesa diu: “Anem de festa!”. Qui s’atreviria a rebutjar una invitació així de la naturalesa? Desempolsem somnis, projectes, viatges… tornem a deixar anar la nostra imaginació.

Aprofitem per a sortir a prendre uns cafès o unes cerveses amb aquelles persones a les quals estimem, amb aquelles persones de les quals gaudim de la seva companyia. En definitiva és un molt bon moment per a canviar la nostra actitud a millor. Per tant no desaprofitis l’oportunitat que t’ofereix el món, la naturalesa, per a sentir-te millor, per a gaudir més de la vida. Com diu Joan Manel Serrat “Hoy puede ser un gran día plantéatelo así” i demà també. Si aquesta cançó no t’acaba de motivar pots començar a escoltar les noves cançons i divertir-te endevinant com serà la cançó de l’estiu. Quina serà la teva cançó

TOTES LES NOTÍCIES