cal-serni-de-calvinyaEl Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu una bona ocupació turística per aquestes vacances de Setmana Santa, que es podria situar al voltant del 80% a les zones turístiques entre Dijous Sant i Dilluns de Pasqua. En canvi, la previsió és d’entre el 35% i el 40% durant els primers dies.

Els nivells d’ocupació varien segons l’ubicació i la tipologia d’allotjament. El Pirineu espera les millors xifres, amb majoria de visitants de la resta de Catalunya, seguits de valencians, madrilenys i turistes del sud de França.

La Federació de Cases de Turisme Rural preveu unes xifres semblants, amb una ocupació alta pel pont de Pasqua i més baixa al començament de la setmana. Quant al càmping, s’arribarà a un 95 % en les places de bungalous durant els dies de més demanda, i a un 65% abans del pont. En les places per a caravanes s’espera un 50%.

Es preveu que unes 70.000 persones visitin la demarcació durant aquests dies, tant per acomiadar la temporada d’esquí com per provar els esports d’aventura.

Des de la Diputació també s’ha destacat l’oferta cultural, que aquests dies presenta la novetat del passaport per a famílies del Parc Natural de l’Alt Pirineu. També s’esmenta les visites al centre d’Observació de l’Univers del Montsec i a les esglésies romàniques de la Vall de Boí. Pel que fa als actes religiosos, hi ha les processons de la Seu, Tremp, Esterri d’Àneu, Tírvia i Bossost i els viacrucis de Bellver, Barruera, la Pobla de Segur i Bossòst.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada